sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

READY 4 BISNES

Lomilta on palattu suoraan töiden sekaan. Saimme heti alkuun kaksi asiakastyötä.

Ready 4 Bisnes -tapahtuman järjestäminen on suurin meille ykkösille heitetty projekti tähän mennessä. Kyseessä on Kauppakeskus Plazaan järjestettävä tapahtuma, jonka tarkoitus on innostaa nuoria lähtemään yrittäjyysmaailmaan mukaan. Tapahtuman ajankohta on 18. toukokuuta ja tiloina toimivat Plazassa tyhjillään oleva liiketila sekä sen viereinen "silta."

Me ykköset järjestämme tapahtuman yhteistyössä Plazan ja 4H -yhdistyksen kanssa. Visujen hommana tapahtuman järjestämisessä on sen markkinointi, ohjelman ja aikataulun suunnittelu, graafisen ilmeen luominen sekä itse tapahtumassa olemme kaikki tekemässä erinäisiä tehtäviä. Itse olen Idan kanssa juontamassa koko hommaa!

Projektin eteneminen tähän saakka on tapahtunut seuraavasti: maanantaina suunnittelimme mahdollisia esiintyjiä tapahtumaan sekä kävimme jututtamassa Plazan johtoa heidän toiveistaan. Mittasimme samalla liiketilan, jotta saamme suunniteltua sen ulkoasun. Seuraavat päivät koulussa vierähtivät lopullisen ohjelman ja aikataulujen varmistamisella (itse olin valitettavasti sairaana.)

Kaikenkaikkiaan olen innoissani tästä projektista ja alkuun jo jäi hyvä maku suuhun! Ei muuta kuin töiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti